Delia Matache Gina Matache

De când a apărut micuța jessie gina este alături de fiica ei și îi acordă sprijin necondiționat. Nu este un secret faptul că delia este una dintre cele mai iubite cântărețe din românia.

Gina Matache A Dat Totul Din Casă Cum A Fost La Botezul Micuţului Bogdănel Am Venit La Biserică Printre Ultimii

Cine este și cu ce se ocupă gina matache mama deliei matache.

Delia matache gina matache. Mama deliei gina matache a fost căsătorită de două ori. Delia matache s a născut pe 7 februarie 1982 în bucureşti. Ea s a despărţit de soţul ei care a ales să meargă pe muntele athos.

Prima dată cu tatăl solistei și al oanei care a ales viața monahală în 2004 și a doua oară cu instrumentistul jan mocanu de care s a despărțit în urmă cu aproape un an. Gina matache și fiica sa cântăreața delia gina matache stă departe de cele două fiice din cauza coronavirusului. She fell in love with music at a very young ag and studied at dinu lipatti music school where she studied piano and even learned flute after school.

Gina matache e o cântăreaţă de muzică populară din românia. Delia matache net worth 300 000 born in bucharest romania matache is the daughter of gina and ion matache. Gina matache mama oanei și a deliei matache invitată la ediția eveniment iumor a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor prezentatorilor și nu.

Extrem de prezentă în viața deliei cât și a oanei interpreta de muzică populară a decis să întrerupă vizitele la cele două acasă dat fiind că fiica cea mică are și doi copilași vulnerabili pe care trebuie să îi protejeze. Este atât de cu capul pe umeri încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea ea merge pe drumul ei drept. Ea este săturată să răspundă la asemenea întrebări și mama ei răspunde la toate întrebările legate de copii.

Gina matache mama deliei vorbește de ce nu poate avea copii fiica ei delia matache este căsătorită de 8 ani cu răzvan munteanu omul de afaceri și chiar dacă delia are 38 de ani încă nu are copii. A avut bunul simț și și a văzut de drum a susținut mama deliei într un interviu acordat recent. De când a debutat în lumea muzicii faimoasa artistă a reușit să cucerească publicul atât prin frumusețea ei ieșită din comun cât și prin vocea sa incontestabilă.

Delia și mama ei gina matache au avut mereu o relație apropiată foarte specială delia nu acceptă sfaturi. Gina matache mama deliei și a oanei se simte bine în postura de bunică. Bărbatul ar fi înșelat o pe cea care i a stat alături 10 ani.

Delia Matache Birthday Real Name Age Weight Height Family Dress Size Contact Details Spouse Husband Bio More Notednames

Mama Deliei Grave Probleme De Sănătate Nu Pot Să Fac Lucrurile Pe Care Le Făceam Inainte Impact

The Truth About Delia Why Can T She Have A Baby The Artist S Mother Turned The Books Over She Was Tired Too

Mama Deliei S A Despărţit De Al Doilea Soţ Motivele Separării Click Mobile

Delia Nu și Mai Recunoaște Mama Gina Matache Despre Momentul De Pe Scena Iumor Youtube

Mama Deliei Matache Vorbeste Pentru Prima Data Despre Fostul Sot Cancan Ro

The Terrible Drama In Delia Matache S Life The Artist S Mother Breaks The Silence

Ce Frumoasă E Mama Deliei Artista Ii Seamănă Leit Click Mobile

Gina Matache The Mother Of Singer Delia Confesses Sincerely To The Film Directors Of Antena 1 She Bares The Famous Artist


You have just read the article entitled Delia Matache Gina Matache. You can also bookmark this page with the URL : https://malayhnam.blogspot.com/2021/04/delia-matache-gina-matache.html

Belum ada Komentar untuk "Delia Matache Gina Matache"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel